Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları negligible alana göre çok daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Karmod Kabin: Karmod bekçi kulübesi kalitesi ve konforuyla kabinde ilk tercih edilen hazır yapı konumuna sahiptir.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve prefabrik ev modelleri kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve prepareına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u prefabrik ev fiyatları tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İdeal Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev prefabrik ev modelleri modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Prefabrik evler farklı malzemeler kullanılarak hazırlanabilir. Kullanıcıların talep ettikleri konular dikkate alınarak tasarlanan prefabrik evlerde genellikle çelik, ahşap, beton ve kompozit malzeme tercih edilir.

Bina ile zemin prefabrik ev fiyatları arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Geleneksel kaynak uygulamalarının prefabrik ev modelleri tamamıyla geride bırakıldığı prefabrik villa demonte üretimli cıvata somun birleşimli sistemle üretiliyor. Tasarımdaki ayrıntılar çelik işleme hattında aynı programda çalışan sistemin verdiği avantajla birebir detayda alınabiliyor.

Fashionable bir görünüme ve minimal bir tasarıma sahip olan tek katlı prefabrik ev seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin propertyımına koşuyor.

Report this wiki page